ұнды өндіру қандай кезеңдерден тұрады - ұн сапасына қойылатын талаптар

페이지 정보

작성자 Dennis 댓글 0건 조회 8회 작성일 24-09-08 13:29

본문

 
 
 
 
 
 
th?q=ұнды+өндіру+қандай+кезеңдерден+тұрады+ұн+сапасына+қойылатын+талаптар
 
 
ұнды өндіру қандай кезеңдерден тұрады - ұн сапасына қойылатын талаптар [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Осы "Ұн тартатын-жарма өнеркәсібі өнімдерінің, крахмалдар және крахмал өнімдерінің қауіпсіздігіне қойылатын талаптар" техникалық регламенті (бұдан әрі техникалық регламент) ұн тартатын. Кіріспе Ұн Ұнның химиялық құрамы Сақтау кезінде ұнда өтетін процестер Қортынды Пайдаланған әдебиеттер Пән: Ет, сүт, шарап өнімдері Жұмыс түрі: Реферат Тегін: Антиплагиат Көлемі: 7 бет Таңдаулыға: black spider 25 ephedra отзывы ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫ БІЛІМ ЖӘНЕ ҒЫЛЫМ МИНИСТРЛІГІ СЕМЕЙ ҚАЛАСЫНДАҒЫ ШӘКӘРІМ АТЫНДАҒЫ МЕМЛЕКЕТТІК УНИВЕРСИТЕТІ Семей қ. Бұл сақтау тәсілі ұнды түрлі жәндіктерден қорғайды. Көптеген адамдар ұнды келесі түрде сақтайды. Сақтаудан бұрын, ұн құрамында болуы мүмкін личинкаларды жою үшін пешке жақсы қызады. Жақсы ұнды қалай мінсіз етуге болады. «Қазақстандық ұн керемет, бірақ біз оны қалай жақсартуға болатынын білеміз», деп өз компаниясының жұмыс қағидатын Mühlenchemie GmbH&Co компаниясының ТМД-дағы. Тағамдарды тарату, өндіруге қойылатын талаптар. Аспаздық өнімдер мен Өнім сапасын бақылау түрлері қандай белгілер бойынша жіктеледі? Өнімнің сапасына қойылатын талаптар. Ұнды түрге, типке және тауарлық сортқа бөледі. Ұнның түрі қандай дақылдан алынғанына байланысты анықталады. Ұнның негізгі түрлеріне бидай және қара бидай ұндары жатады. Бүгінде әртүрлі сұрыптағы ұнды өндіру үшін үлкен. Ұнның наубайханалық қасиеттері: а) газ бөліп шығару қабілеті; ә) белгілі физика-механикалық құрылыстағы қамыр илену қабілеті, яғни ұнның күші; б) ұнның түсі. Ұнды, кондитер және аспаздық өнімдер. Заварное (қайнатылған) қамыр ду екі этаптан тұрады: ұн пісіру, қамыр илеу. Қайнап жатқан суға тұз, май қосып, араластыра отырып, ұн қосады. Қоспаны тағы. Ұнның наубайханалық қасиеттері: а) газ бөліп шығару қабілеті; ә) белгілі физика-механикалық құрылыстағы қамыр илену қабілеті, яғни ұнның күші; б) ұнның түсі. Ұнды, кондитер және аспаздық өнімдер. Заварное (қайнатылған) қамыр ду екі этаптан тұрады: ұн пісіру, қамыр илеу. Қайнап жатқан суға тұз, май қосып, араластыра отырып, ұн қосады. Қоспаны тағы. Қоса берiліп отырған «Кондитерлік бұйымдарды өндіру объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар» санитариялық қағидалары бекітілсін. 2. Ұнды өндіруде қабылдау және сақтау диірменнен немесе базадан нан зауытына жеткізілген ұнды жеке қоймада сақталады, ол оның жеті тәуліктік қорын сыйдыруы тиіс, бұл оны өндіріске қосуға уақтылы дайындауға мүмкіндік береді. Жұмысы туралы қорытынды жасайды, сондай-ақ өндірілген өнімге, оның стандарттарға және ұн сапасына қойылатын басқа да талаптарға сәйкестігіне баға береді. Ұнның дайындық сатылары; өндірістің технологиялық сызбасы; Желдеткіштің 2.1 Нан өндіру технологиясы Технологиялық процесс келесі кезеңдерден тұрады. Жұмысы туралы қорытынды жасайды, сондай-ақ өндірілген өнімге, оның стандарттарға және ұн сапасына қойылатын басқа да талаптарға сәйкестігіне баға береді.

курчумский район карта, карта казахстана жұтқыншақ пен өңеш аурулары, жұтқыншақ қызметі банкетный зал актау, адамды дуаласа не болады тайказан ресторан актау



музыка алыстама менен, жаным менен алыстама туган ел скачать mp3 минусовка, kz mp3 скачать жасушаның тұқым қуалау аппараты глоссарий, диплоидты хромосомалар жиынтығы halyk bank atm, halyk bank online жеке табыс салығын есептеу тәртібі, жеке табыс салығын есептеу және төлеу тәртібі немере туралы ән текст, өз балаңнан ыстық болар немере текст райм love скачать, raim - oh my love acoustic version скачать мадина ену, мадина из ену оқиғасы
егов открытый диалог
жылқыда асық болама
күзгі серуен балабақшада
практикадан өту туралы күнделік-есеп толтыру
татулық туралы 5 жолды өлең

.
==============================================================

~~~~~ тэжээлийн блок үнэ ~~~~~

==============================================================
.
SNS 공유

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

Copyright 2012-2023 © 더숨