تفاوت اصلی ناودانی سنگین و سبک

페이지 정보

작성자 Rico 댓글 0건 조회 9회 작성일 24-09-02 06:28

본문

WhatsApp-Image-2021-12-07-at-10.14.45.jpegناودانی دهشیر یزد
این کارخانه در سال ۱۳۸۷ و با هدف تولید انواع نبشی، ناودانی و تیرآهن فعالیت خود را آغاز کرد. مجموعه دهشیر یزد از استاندارد ملی شماره ۱-۴۴۷۷ و استاندارد اروپایی DIN EN 1026-1:2009 در ساخت ناودانی‌های سنگین و از استاندارد روسی GOST 8240: مقاطع فولادی 1997 در ساخت ناودانی‌های سبک استفاده می‌کند. سایز ناودانی تولیدی این کارخانه بین ۶ تا ۱۲ متغیر است. قیمت ناودانی دهشیر یزد نیز همچون قیمت سایر مقاطع فولادی تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار داد.

ناودانی بر اساس شکل ظاهری چه کاربردهایی دارد؟
اگر قرار باشد انواع ناودانی را بر اساس شکل ظاهری بشناسیم، لازم است قبل از آن یک دسته بندی ساده انجام دهیم:

روش تولید نورد گرم نیز به این صورت است که نخست شمش فولاد در کوره قرار می‌گیرد تا به دمای مطلوب برسد. سپس با استفاده از غلتک‌هایی به‌صورت عمودی و افقی تحت‌فشار قرار می‌گیرد و در نهایت فرایند نورد گرم بدین صورت است که ورق‌های فولادی تحت حرارت بالاتر از 926 درجه سلسیوس قرار می‌گیرند. همین‌طور این دما معمولاً از تبلور بیشتر بوده و باعث می‌شود که محصول به انعطاف موردنظر برسد، سپس محصول در اندازه‌ها و ابعاد موردنظر برش خورده و معمولاً در روش نورد گرم کیفیت نهایی تولید انواع ناودانی سنگین و سبک کم‌تر خواهد بود.

بهترین روش محاسبه وزن ناودانی استفاده از جدول اشتال است. در این جدول ابعاد و مقادیر وزنی ناودانی برای سایزهای مختلف آورده شده است. با استفاده از اعداد جدول اشتال و فرمول زیر می‌توانید مقدار وزن ناودانی برای ابعاد مورد نظر خود را حساب نمایید.

جمع‌بندی
ناودانی یکی از اجزای بسیار مهم در صنعت ساخت و ساز و فولاد به شمار می‌رود. جنس‌های متنوع آن در بازار مصرف شامل ناودانی گالوانیزه، آلومینیوم و استیل ضدزنگ می‌شود. نکته قابل توجه در بحث ناودانی توجه به دسته‌بندی‌های متفاوت انواع آن است که از نظر شکل ظاهری، شکل سطح مقطع، روش تولید و کاربرد فولاد تفاوت‌های مشخصی دارد.

با درنظر گرفتن این دسته‌بندی است که می‌توانید متناسب با نیاز خود، خرید کنید. توجه داشته باشید انتخاب دقیق نوع کاربری انواع ناودانی به شما کمک می‌کند خرید اصولی و کافی انجام بدهید.

کاربرد ناودانی در ساخت سازه‌های فولادی
ناودانی‌ها به همراه تیرآهن و سایر مقاطع فولادی در ساخت ساختمان‌های مختلف تجاری و مسکونی مورد استفاده قرار می‌گیرند. علاوه بر آن امکان استفاده از این محصول به‌صورت ناودانی تیرچه، تسمه و مهاربند هم وجود دارد.

ناودانی سبک چیست؟
به این نوع ناودانی، ناودانی سبک گفته می‌شود زیرا وزن آن از داده‌های استاندارد درج شده در جدول اشتال کمتر است. این نوع ناودانی معمولا بر اساس استاندارد روسی GOST 8240 ساخته می‌شوند و به آنها ناودانی UPE نیز گفته می‌شود. بیشتر تولید ناودانی سبک در ایران و روسیه انجام می‌گیرد. به همین جهت بیشتر کارخانه‌های ایران از جمله شکفته مشهد، ابهر، ماهان، آریان فولاد، ناب تبریز، یزد، زنجان و کارخانه اصفهان در زمینه تولید ناودانی سبک فعالیت دارند. البته در برخی از این کارخانه‌ها ناودانی سنگین نیز تولید می‌شود. این ناودانی‌ها از فولاد ساده کربنی ساخته شده و از لحاظ ابعاد و ضخامت انواع مختلفی دارند. در تولید این نوع ناودانی هر دو روش فابریک و پرسی قابل استفاده می‌باشند. انواع ناودانی معمولا به صورت شاخه‌های 6 و 12 متری در سایزهای مختلف به بازار عرضه می‌شوند و سایز ناودانی سبک در محدوده 30 تا 400 میلی‌متر قرار دارد و بیشتر دارای بال‌های موازی است. توجه داشته باشید که سایز ناودانی براساس اندازه جان آن مشخص می‌شود. به عنوان مثال ناودانی با سایز 30 یعنی جان ناودانی 30 میلی متر یا 3سانی متر طول دارد.MOSHABAK.jpg
SNS 공유

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

Copyright 2012-2023 © 더숨